Inici

Sotscategories

  • Oli d'oliva

    El cultiu de l'olivera, la seva recol·lecció i tot el procés és artesanal, comença al novembre amb la recol·lecció de l'fruit de forma manual, directament de l'arbre mitjançant el "pentinat" i posteriorment seleccionat. Cada dia les olives recollides es porten a la Cooperativa per a moldre fresques. És un producte 100% natural, un suc de fruita, obtingut directament per extracció en fred d'olives 100% arbequines i res més que mitjançant procediments mecànics en condicions que no produeixen cap tipus d'alteració de les propietats biològiques i organolèptiques, sense cap manipulació ni cap procediment químic.

    L'oli de la Cooperativa de Maldà és "Verge" i de qualitat "Extra", de producció pròpia limitada per als socis, sense barreges d'altres olives, i pertany a la DOP "Les Garrigues", el qual controla i garanteix la qualitat de l'oli duent a terme uns rigorosos controls perquè es compleixi tots els paràmetres exigits. L'acidesa mitjana de l'oli produït a la cooperativa és inferior a l'0,2º, sinònim de fruit elaborat en òptimes condicions en tot el procés.

  • Vins i licors

    Licors elaborats amb vi de la varietat de la varietat "Ull de Llebre" de la denominació d'origen Costers del Segre.

    Cava elaborat amb vi de les varietats "Macabeu", "Xarel·lo" i "Parellada".

    Moscatell elaborat amb la varietat Moscat d'Alexandria.

Filtres actius