Filtrar per

Preu

Preu

  • 12,00 € - 50,00 €

Filtrat

Filtrat

Disponibilitat

Disponibilitat

Pes

Pes

  • 1,265 kg - 5 kg

Oli d'oliva

El cultiu de l'olivera, la seva recol·lecció i tot el procés és artesanal, comença al novembre amb la recol·lecció de l'fruit de forma manual, directament de l'arbre mitjançant el "pentinat" i posteriorment seleccionat. Cada dia les olives recollides es porten a la Cooperativa per a moldre fresques. És un producte 100% natural, un suc de fruita, obtingut directament per extracció en fred d'olives 100% arbequines i res més que mitjançant procediments mecànics en condicions que no produeixen cap tipus d'alteració de les propietats biològiques i organolèptiques, sense cap manipulació ni cap procediment químic.

L'oli de la Cooperativa de Maldà és "Verge" i de qualitat "Extra", de producció pròpia limitada per als socis, sense barreges d'altres olives, i pertany a la DOP "Les Garrigues", el qual controla i garanteix la qualitat de l'oli duent a terme uns rigorosos controls perquè es compleixi tots els paràmetres exigits. L'acidesa mitjana de l'oli produït a la cooperativa és inferior a l'0,2º, sinònim de fruit elaborat en òptimes condicions en tot el procés.

Sotscategories

  • Oli filtrat

    En l'oli filtrat han estat eliminats la resta de components sòlids i fibres vegetals mitjançant un procés de filtrat mecànic, que fa que el seu grau de manteniment sigui més alt gràcies a l'eliminació d'aquests components, aquest oli manté un grau de qualitat molt alt propi de les categories d'oli verge extra i conserva tots els flaires i sabors.

  • Oli del raig

    L'oli del raig s’ha convertit en un producte tradicional entre els grans amants de l'oli, té una textura més sòlida i un color opac, groc-verdós, translúcid atès que no ha passat per cap procés de filtratge, manté més quantitat de material vegetal.

Filtres actius